User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

22 marts 2021

Reklame: Fidus

Her kommer et af de indlæg, som jeg ikke gør særlig meget i - nemlig et reklameindlæg. Jeg vil lige starte med at sige, at jeg intet har fået - eller får - for at skrive indlægget. Jeg skriver det, fordi jeg på Twitter følger en af personerne bag projektet, som forleden skrev, at en influencer de havde kontaktet ikke var interesseret i at fortælle om deres butik. Så tænkte jeg for mig selv, at jeg kunne godt lave et indlæg på min blog, helt uden at få noget for det. For jeg synes faktisk, at det er interessant, det de har gang i. Det skal også sige, at du måske primært er interesseret i at læse videre, hvis du bor i Aalborg området eller kommer forbi Aalborg. MEN, jeg ved de også sender, hvis man forelsker sig i noget på afstand. ;-)

Fidus står for 'Familie, Ide, Diy, Upcycling, Social' og er en nystartet forretning i Aalborg. Fokus er på samvær sammen væk fra skærmen. Nystartet og corona går lidt i clinch med hinanden, hvilket også er grunden til, at jeg har valgt at lave et indlæg om forretningen. Planen er at forretningen også skal være et socialt sted, hvor man kan mødes, men den del er selvfølgelig ikke mulig lige nu (omend man sagtens kan få en kop kaffe mv. med på vejen, hvis man kigger forbi). Og hvad kan Fidus så, spørger du nok? De sælger kreative pakker til familier, dagplejere, børnehaver, osv. For ja - man kan betale med EAN-nummer, så er du pædagog eller lærer og tænker, at det kunne da lige være noget hos jer, så kan I sagtens handle der. Der følger selvfølgelig vejledninger med, når der købes et kreasæt. 

Er du blevet nysgerrig efter om det er noget for jeres familie at være kreative, eller om der kunne være noget for jeres familie, dagplejer, børnehave mv., så kig forbi Fidus facebookside (kan ses uden at være på facebook) eller kig forbi forretningen i Nørregade i Aalborg. Lige nu kan jeg se, at deres påskepakker er populære. Og ellers så giv meget gerne ideen videre. 

Psst... Jeg ved også, at de meget gerne er lydhøre over for hvad I har brug for og lave ideer ud fra det. Så hiv fat i dem, hvis I mangler ideer og materialer. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar