User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

11 marts 2021

Kalender opdateret og et årshjul

Jeg er i virkelig god tid, jeg ved det godt. Men, jeg har lige opdateret kalenderen, som jeg lavede sidste år i juli, hvor det måske var i sidste øjeblik den kom ud på bloggen. Læs eventuelt mit indlæg fra sidste år om kalenderen.

Og hvorfor så ude i SÅ god tid nu? Jo, jeg har lavet et årshjul, som jeg skulle have op og så tænkte jeg, at jeg lige så godt kunne bruge tiden på lige at opdatere filerne, når jeg nu var i gang med noget der lugtede af kalender.

Årshjulet lavede jeg i efteråret, hvor en tidligere og nær kollega spurgte mig, om jeg ikke havde en ide til et årshjul, da teamet havde brug for en overskuelig måde at samle teammøder og en hel masse andet for skoleåret. Og den udfordring måtte jeg jo tage op, så jeg fik udarbejdet et årshjul, som de kunne bruge. Og nu har jeg lige fundet det frem igen, da vi i vores Makerspace havde brug for at lave en oversigt over, hvilke årgange hvornår og hvem der skulle være ansvarlig lærer, osv. Og så kom jeg frem til, at jeg hellere måtte få den ud på bloggen, for måske var der andre, som også kunne bruge det. 

Der er i princippet to udgaver, men de er ens - det ene har blot en smule større (bredere) felter, så der kan skrives mere tekst (er begge samlet i samme fil, så man selv kan vælge). Mulighederne i et årshjul er mange - brug det til at skabe overblik over emner og ture i løbet af året, brug det til at skabe overblik over møder, osv. Årshjulet er selvfølgelig lavet så det kan bruges digitalt i enten Google Slides eller Powerpoint, eller som PDF der kan printes. 

Kig forbi Kalender og ugeplaner for at finde de opdaterede filer (filerne øverst er blot opdateret som overskriften også antyder og årshjulet er placeret under Nyt 2021, når der scrolles ned).


Mangler du et dokument at skrive vigtige datoer ind i eller inspiration til ugeplan, kan du finde det samme sted.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar