Emner

Hvis du arbejder på en skole, som indrapporterer til Copy-Dan, 

så husk at indrapportere brugen af mine materialer, hvis du bruger dem i din klasse.

Nogle kollegaer skal arbejde med de nordiske guder i 1. klasse, så jeg tænkte jeg måske kunne bruge nogle af de skabeloner jeg allerede har lavet til at lave lidt forskelligt til dem. Spillene er måske lidt svære, men hvis man lader eleverne arbejde sammen om dem, tror jeg man kan nå langt. Børnene skal selvfølgelig først være præsenteret for emnet og have arbejdet en smule med det, så de har hørt ordene - og også gerne set dem på tavle/smartboard. Materialet kan selvfølgelig også anvendes på andre årgange i indskolingen.

Skriveskabeloner - nordiske guder

4 på stribe - nordiske guder

Slå et ord - nordiske guder (se vejledning til spillet under fanen spil)

Vi lærer ord - nordiske guder

Læseforståelse - nordiske guder (1. klasse)

20/11-15: Min kollega har har brugt mine skriveskabeloner i sin 1. klasse, og de efterspørger flere :-) Så nu har hun selv været i gang med min skabelon, og jeg har fået lov til at dele dem her. NB: Jeg har ikke lavet filerne om Ydun, Loke og Freja og har derfor ikke kigget billederne igennem ift. copyright!
Nordiske guder 2 - skriveskabeloner

30/9-17: Det er snart Halloween og jeg ser efterhånden flere og flere der spørger til materialer der kan bruges. Jeg har taget udgangspunkt i de samme filer som ligger her ovenfor til nordiske guder og har lavet 5 filer, som I måske kan bruge, hvis I skal arbejde med halloween.
Vi lærer ord - Halloween
2 Skriveskabeloner
Spil 4 på stribe
Spil slå et ord
Jeg har - hvem har


2 kommentarer:

 1. Hej Susanne.
  Super dejligt materiale du har lavet og fantastisk dejligt du vil dele ud af dine gode ideer.
  Har du evt forslag til hvilke bøger der giver børn i o og 1 klasse et lille indblik i hvem guderne er ? evt små historier.
  Mvh Laila Bach

  SvarSlet
 2. Hej Laila
  På fagbog.gyldendal.dk er der lige nu gratis adgang frem til 31. december. I biblioteket ligger en bog om de nordiske guder - måske den kan bruges? Den kan læses højt, så de selv kan høre oplæsning på pc/ipad.
  Jeg ved at mine kollegaer på 1. årgang bruger den bog Sigurd Barrett har skrevet om de nordiske guder og læser højt fra denne.
  Mvh. Susanne

  SvarSlet