User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

02 juni 2021

Nyt skoleår - er du klar?

Jeg tror, at rigtig mange har brug for sommerferien i år. Jeg kan huske, at jeg sidste år synes, at det havde været et underligt skoleår, men dette har da været endnu værre. Jeg synes egentlig, at det gik meget godt, men i løbet af de sidste par uger kan jeg godt mærke, at ferien begynder at nærme sig og at jeg vist alligevel glæder mig ret meget til at holde fri nogle uger. For noget pædagogisk personale har det været en rutsjebane frem og tilbage, mens andre har været mere forskånet for alt for mange opbrud. Hvorom alting er, så tænker jeg at vi alle virkelig ser frem til ferien og i den grad krydser fingre for, at det kommende skoleår bliver mere normalt (hvad det så end betyder).

Mange begynder de næste uger at tænke på næste skoleår. Der skal laves årsplaner og dannes overblik. Det er ikke sikkert, at man gør alt klart inden sommerferien, men så kan det være at man har printet og tilrettelagt, så man er klar til august, inden eleverne kommer.

Jeg har på bloggen en hel masse ting, som kan bruges til ophæng i klassen, navneskilte, kalender,  piktogrammer, afslutning på skoleåret ark, og en hel masse mere. Jeg har samlet det hele på Klar til et nye skoleår, og jeg har forsøgt at lave nogle collager nedenfor, som viser et lille udsnit af de mange materialer du finder der.



Jeg har også en kalender, hvis du står og mangler sådan en. Den kan selvfølgelig findes som PDF eller i en digital udgave til Slides/Powerpoint. Du finder også et bud på et årshjul, hvis du står og mangler sådan et. Derudover er der også et par bud på hvordan en ugeplan/nyhedsbrev kunne se ud. Hop ind på Kalender og ugeplaner for at se disse filer.


Sidst men ikke mindst vil jeg blot nævnte min 'Bogstav- og skrivebog', som jeg lavede for et par år siden (kig på Skriveark og scroll ned til 20/6-19). Jeg ved mange bruger den som opstart i 1. klasse, eventuelt i forbindelse med repetition af bogstavernes form og lyd.


Håber, at der måske er noget imellem som netop du kan bruge eller står og mangler.