User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

30 maj 2016

Afrund skoleåret

Jeg har lavet et par ark, der måske kan bruges til at afrunde skoleåret. Der er lavet til 1. klasse, men har også lavet skabeloner, hvor man selv kan tilføje klassetrin. Filerne findes på fanen "Lidt af hvert".




28 maj 2016

Mix'n'match

Har lagt en udgave til en form for mix'n'match på fanen Bevægelse. I opslaget på siden står der, hvordan jeg tænker det kan anvendes - men man kunne sikkert gøre så meget andet! :-)



26 maj 2016

Ordlister - ark til skrivning

I facebookgruppen "For os der underviser i indskolingen" har Lisette Jørgensen lavet et opslag vedr. et skriveværksted. I dette værksted findes nogle ordlister. Jeg har forsøgt mig med at lave nogle ordlister lignende disse, og har indtil videre lavet 10 lister - måske kommer der flere lister til.
Listerne findes på fanen Skrivning.


16 maj 2016

WAUW!!

Jeg synes faktisk det er lidt vildt - bloggen her har nu haft 80.000 klik rundt på siden, siden jeg startede den i efterårsferien 2015. Der er 90 faste læsere plus dem der følger mig på Google+. 
TAK fordi I bruger mine ting og kigger forbi! :-)

PS. Har lige lavet et lykkehjul på wheeldecide.com - det er nemt og hurtigt. Har tilføjet en fane (Lykkehjul), hvor jeg har lagt det på.

08 maj 2016

Lidt mere - det var vist det!

Fik lige lavet et par filer mere... Så må det vist også være det for denne omgang! Lidt produktiv har jeg da været i denne Kr.Himmelfartsferie...men det var vist også længe siden der for alvor er kommet nyt her på bloggen.

På fanen matematik er lagt en opgave, hvor eleverne selv skal forsøge at lave regnestykket til et givent resultat.

På fanen sætninger er lagt nogle ark til at arbejde med at lave sætninger.

07 maj 2016

Arbejd med ord på 2 stavelser

På fanen Ordarbejde har jeg netop lagt en fil, hvor der arbejdes med ord på to bogstaver. Første side i filen kommer med ideer til, hvordan der kan arbejdes med filen.


06 maj 2016

Små opgaver til æg

Omkring påske var der en tråd på facebookgruppen "For os der underviser i indskolingen" omkring æg, hvori der kunne lægges opgaver. Jeg har købt nogle æg via ebay, og havde egentlig tænkt de skulle gemmes til jeg har 1. klasse igen. Men så kom jeg til at gå og tænke over, om man mon ikke ikke kunne lave sådan nogle historie-startere, så det har jeg lavet - og så lidt andet forskelligt, som kan puttes i æggene som en opgave. Kig på fanen "Lidt af hvert" og scroll ned til 6. maj.


03 maj 2016

En enkelt fil mere....

Fik lige lavet 3 forskellige ark der handler om sammensatte ord. Filen er lagt på fanen ordarbejde - kig under 3. maj. 


02 maj 2016

Stavning...

Vi skal have fokus på stavning i min klasse! De kommende uger har jeg reserveret skolens ipads i vores læringsbånd, så vi kan arbejde på lytogstav.dk samt indskolingspil.blogspot.dk. Jeg håber, at det bl.a. kan være medvirkende til, at børnene bliver mere opmærksomme på deres stavning...
Jeg gik så lige i gang med at lave et dokument med henblik på, at der skulle være fokus på stavning - men hvordan laver man lige opgaver der handler om stavning? Så i stedet er det blevet til nogle 'lidt af hvert' opgaver, dog har jeg tænkt mig at tale med min klasse om, at vi har fokus på at stave korrekt. Find opgaven på fanen "Lidt af hvert" - der er 9 sider i filen.
Spiralen, bøgen og hjertet i filen er lavet på denne side - det er ret genialt!