Forlaget Vektor

Hos Forlaget Vektor vil man kunne købe nogle materialer, som jeg står bag.
Den første bog der er udgivet hedder "120 ord", og nedenfor kan du finde de ideer der henvises til i lærervejledning. Du er også meget velkommen til at kigge rundt på bloggen og se, om der er andre ting du kan bruge.

Arbejdsark til de 120 ord + små og sine

14/7-2016
Bogen "Små lydrette ord" er lavet til 0.-1. klasse, og er nu også at finde hos Forlaget Vektor. Nedenstående er eksempler på opgaver/spil, som kan bruges i forbindelse med bogen.

Hvis jeg kan stave til...kan jeg stave til...1

Hvis jeg kan stave til...kan jeg stave til...2

Hvis jeg kan stave til...kan jeg stave til...3

Spil -ord-memory


Bogen "Vi lærer - at skrive sætninger" er lidt et sats fra min side. Jeg blev inspireret til den af nogle af de ark og oversigter jeg har lavet på fanen sætninger. Mig bekendt er det ikke noget, der arbejdes så meget med her i DK, men jeg synes der er potentiale i det. Det er ikke nødvendigvis alle elever, som synes at det giver mening, men jeg har haft en del af mine egne elever som synes, at det var smart og det blev pludselig lettere at forholde sig til, hvad det vil sige at lave en sætning. Når det hele bliver puttet ned på skrift og i en bog, bliver det pludselig meget stift, så der skal selvfølgelig snakkes om sætninger undervejs, og som der også lægges op til, en snak om, at man indimellem skal bytte rundt på rækkefølgen.

Forskellige ark til sætninger.


6/10-16: Så kom endnu en bog fra min side - "Jeg kan læse og forstå 1". Bogen er netop lagt på forlagets hjemmeside, hvor I kan bladre bogen igennem. Hvis I finder forlagets facebookside, vil I kunne se et lille interview med mig, hvor jeg kort fortæller om bogen.
Link til Forlaget Vektor

November 2016: Sådan i det stille er bog nummer 2 til ovenstående røget på forlagets hjemmeside - "Jeg kan læse og forstå 2". Ved at klikke HER kan I se bogen igennem. Der kommer også en 3'er på et tidspunkt, når jeg får den skrevet...

Maj 2017: Så er bog 3 til serien "Jeg kan læse og forstå" også udkommet. I kan se bogen HER.
På fanen Læseforståelse vil I kunne finde tekster der ligner dem fra bøgerne, hvis I kan bruge flere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar