Engelsk

Jeg tør ikke garantere for hvor mange filer jeg får lavet til engelsk, men da jeg lige fik ideen om at lave en "I have - who has" til halloween, kunne jeg lige så godt oprette en fane, så det kunne komme på bloggen...


I have - who has halloween

1/1-16:
Har fundet et spil på en fransk hjemmeside, som kan bruges til at øve både krop og farver på engelsk. Der er to udgaver af spillet. Jeg tænker, at eleverne kunne spille det i grupper af 3-4. Hver spiller har en brik, man slår med en terning og flytter brikken. Den spiller der sætter den sidste farve på tegningen har vundet. Lander man på et felt, som er farvet, går turen videre. 
Ift. spillet tænker jeg man må kunne gemme billedet og så printe det ud og evt. forstørre det.
Spillet findes her.

19/2-16:
Vi har pt. om verbs i min 3. klasse. Lavede hurtigt nedenstående fil. Der er to ark med hver 6 sætninger på. Jeg har kopieret de to ark på hver sin farvet karton - så er det nemmere at kende forskel. Derudover er der et ark med plads til at skrive de 6 sætninger - de skal oversættes til dansk. Jeg satte min 3. klasse sammen 2-og-2, og de skulle så få kombineret de 6 sætninger og herefter oversætte dem og skrive dem på arket. Når de blev færdig, kunne de bytte med et makkerpar, som havde de 6 andre sætninger. De var meget glade for aktiviteten.
Verbs - spil
2/8-16: Find someone - summer vacation
Find someone who has

29/9-19: Vendespil med tallene fra 10-30 + 10'er tallene frem til 100.
Vendespil
5/1-16: Det er blevet efterspurgt, om jeg kunne lave en engelsk udgave af "Ugens ord" der kan findes på "Ordarbejde" - det er hermed gjort.
Word of the week - todays word
10/8-17: Jeg har på matematik-fanen lagt nogle talplakater. Jeg fik en forespørgsel på, om jeg kunne lave dem på engelsk, så de kommer her.
talplakater engelsk

4 kommentarer:

 1. Hej Susanne
  Jeg er så heldig, at skulle undervise i både 3. og 4. og 5.årgang i engelsk, i år.Jeg vil følge skarpt med på dine spændende inspirations sider, også for engelskfaget.
  Vil helt klart starte med "Find someone - summer vacation".
  Håber at du har det godt. Kh Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laila
   Hvor skønt! Som du kan se, er det ikke engelsk jeg har fået lavet mest af, men skulle jeg få lavet noget, skal jeg nok sørge for, at det fluks kommer herud at ligge :-)
   Kh Susanne

   Slet
 2. Hej Susanne
  Jeg underviser i 1., 2.3. og 7. i engelsk. Det kan være en udfordring i indskolingen - jeg er glad for at finde inspiration i din blog. Tak for det.
  Mvh. Lotte

  SvarSlet
 3. Kære Susanne
  Jeg er stor fan af din side Tusind tak for din super gode idéer og forslag.
  Jeg har især brug for engelsk inspiration til 3. klasse. Hvor nogle elever er super skrappe og savner udfordringer mens andre ikke er så hurtige endnu. Kh Michelle

  SvarSlet