User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

19 april 2021

Morgenmapper maj

Så kan I nu finde opgaver til morgenmappe for maj måned - så mangler jeg blot junimåned for at være i hus med dem alle. Find dem på Lidt af hvert lige før kommentarerne (lige nu), hvor du også finder link til mappe, hvor alle opgaverne er samlet, så du ikke skal sidde og scrolle efter dem.

Tilbage i oktober lavede jeg et indlæg, hvor jeg skrev lidt om arbejdet med at lave morgenmapperne. Det har været en større opgave end man lige regner med, og de sidste 3 måneder er derfor også anderledes end de første 8 måneder. Denne måned er der fokus på små skriveopgaver, hvor eleverne prøver kræfter med eksempelvis instruerende tekster og informerende tekster. De kan kræve, at der lige skal læses en opgavebeskrivelse for at eleverne kan gå i gang, men ellers kan de jo hver især løses der, hvor den enkelte elev er. Siderne hører sammen to-og-to, så der kan arbejdet med en opgave over flere dage, hvis det er. Der er 9 opgaver, som jo så hører sammen på to sider, så der er 18 sider i alt. Opgaverne i denne måned vil også sagtens kunne arbejdes med i 2. klasse.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar