User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

25 januar 2021

Rumrejsen

I weekenden kom jeg til at gå og tænke på Konfetti Fabrikken, som jeg lavede et indlæg om i maj måned sidste år. De har små fine lydfortællinger, som vil være oplagt at anvende - også i denne tid med hjemmeundervisning.

Jeg fik lyst til at lave et par opgaver til Rumrejsen af Mattias Hundebøll, hvor der kun arbejdes med 1. afsnit - og forhåbentlig får eleverne så lyst til selv at lytte videre. 
De første opgaver handler om afsnit 1, og hvad man hører i afsnittet, mens eleverne i de sidste opgaver, skal prøve at lave deres egen rumrejse som en tegneserie. 
Filen kan printes, hvis man skal have sendt opgaver hjem, men de kan også blot videregives online, da alle opgaver kan besvares på et stykke papir (eller i et hæfte).

Er man online med sine elever, kan man eventuelt selv afspille (via computerlinket), så forældrene ikke skal hen og finde fortællingen.

Jeg har smidt filen op på Emner, og har i vejledningen på første side også givet information om, hvordan man kan afspille afsnittet enten via podcast på telefon/ipad eller direkte via computer. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar