User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

02 august 2021

Navneskilt og kalender til ophæng

Jeg håber, at alle har haft en dejlig ferie og så småt begynder at være klar til et nyt skoleår. For mit vedkommende har jeg haft en ferie, hvor jeg ikke har haft computer åben en eneste gang i 4 uger. Det tror jeg ikke at jeg har prøvet før. Men jeg har nydt ferien, og er nu så småt ved at forsøg at sparke mig selv i gang igen. Jeg starter på onsdag, så har heldigvis et par dage til at øve mig i at få startet computeren. ;-)

Som de fleste nok efterhånden har fundet ud af, har jeg på fanen 'Klar til et nyt skoleår', samlet en hel række gode ting, som kan bruges, når man skal starte et nyt skoleår op. Du finder stort set alt, hvad du kan få brug for: Piktogrammer til dagens program og kalender, vejret, arbejdsformer i klassen, illustrationer til hvad man skal bruge til en given opgave (eller til at hænge på kasser med tingene i), alfabet- og talplakater, skriveunderlag samt diverse ark der kan bruges efter ferien. Så kig forbi - måske der lige er det du står og mangler.



Jeg har opdateret mappen med navneskilte med 2 nye filer, som kan bruges hos især de yngste. Find filen 'Opdaterede nye navneskilte' og 'Delvis redigerbare navneskilte' - i sidstenævnte kan du selv indskrive navne på dine elever. 



Jeg har også lige lavet en ny fil, som er lagt i mappen med kalendere. Filen hedder 'Kalender til ophæng på stang' og kan bruges med bogringe. På den måde fylder kalenderen minimalt i klasseværelset og på tavlen (hvis man anvender tavlen). I stedet for en stang kan selvfølgelig også anvendes kroge. 


Mangler du en kalender til dig selv, et årshjul eller inspiration til ugebrev, så kik forbi 'Kalender og ugeplaner' og se, om der er noget du kan bruge. Kalenderen findes både digitalt til Slides/powerpoint eller som PDF til print.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar