User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

15 januar 2021

Yes we can engelsk

Der er stille på IT fronten på min skole i dag, hvilket jo er gode tegn - så kører tingene forhåbentlig som det skal. Det betyder også at jeg har brugt formiddagen på at forberede min engelskundervisning de kommende uger. 

Her de første 2 uger har vi skrevet om vores juleferie, men nu tager vi fat i bogen igen. Ved skoleårets start delte jeg materialer til Yes we can, som vi anvender på min skole. Vi er kommet til kapitlet Come in (jeg har 3. klasse), og planen er at vi i næste uge kigger på det første opslag med billedet sammen, og så går vi i gang med opgaverne på de første sider. Hvis nogen bliver færdige har jeg smidt links ind på MinUddannelse til de spil, som der kan findes på Yes we can - de er ret fine. Der er to spil til kapitlet og så er jeg gået tilbage til et af de andre kapitler og fundet spillene, for man kan altid bruge repetition.

Bruger du ikke Yes we can 3, så kan nedenstående opgave bruges, hvis du har et forløb om f.eks. House eller lignende, da der er tale om ord i huset (living room, bed, garden, osv.).

Men, mine elever er ret glade for både 4 in a row og Roll af word, så det skal de selvfølgelig også have mulighed for. Det bliver nok først næste uge igen, men hvis der nu er nogen som kan bruge dem, så har jeg gjort dem klar i dag og smidt på bloggen. 

Begge er selvfølgelig i digital form, og jeg har også smidt begge filer op i Powerpoint. 4 in a row skal spilles med en makker (men med lidt god vilje kan en elev nok godt selv være to spillere). Jeg overvejer lige nu at lave 12 kopier af filen, og så dele med hvert makkerpar, så de kun er 2 personer inde i filen og kan spille - og når jeg har delt det, kan jeg have dem alle åbne og kigge forbi, mens de spiller. Roll a word skal laves individuelt, så her skal hver elev blot have deres egen udgave, så kan de lave opgaven digitalt. Til begge spil kræves det blot at eleven har en terning til rådighed.

Find begge spil på Engelsk, lige over kommentarerne lige nu. Filerne som findes lidt længere oppe, hvor de ligger i pdf er selvfølgelig også opdateret, så man har mulighed for at printe ud, hvis det er.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar