User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

13 december 2020

Bevægelses break

Den kommende uge er rigtig mange elever sendt hjem og skal endnu engang modtage undervisning online. Jeg har selv de seneste mange måneder siddet til rigtig mange online møder, webinarer og undervisning, og jeg ved, hvor hårdt det kan være. 

Et af mine bedste råd er jævnligt at holde pause. Det behøves ikke at være lange pauser, men eleverne - og vi lærere - har brug for lige at klare hovedet engang imellem. Det kan være at man fast har en pause hver 30-40 minutter til at fylde drikkedunke og lige ryste benene, eller at man fælles laver en bevægelses break med jævne mellemrum, hvor alle lige får rørt sig lidt og forhåbentlig også grinet lidt undervejs.

Jeg har lavet en præsentation, som I er velkommen til at bruge, hvis eleverne lige skal rystes lidt indimellem. Den kan selvfølgelig også bruges i de klasser, som fortsat er tilbage på skolerne, når de skal have en pause i undervisning. Der er 18 forskellige slides i alt. Jeg har gjort således, at hvis man klikker tilfældige steder rundt på skærmen, kommer den til forskellige slides, så de ikke nødvendigvis tages i rækkefølge. Hvis man klikker på playknappen tages de 18 slides i rækkefølge og skifter selv hvert 15. sekund. 

Prøv den HER

Tip: Hvis du har mulighed for at være online med 2 devices kan det være en fordel, idet du så har mulighed for at afspille præsentationen på det ene device, men fortsat kan se eleverne på det andet device (og de kan selvfølgelig også se dig).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar