User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

03 august 2020

Ignora, Mister Georg og Vitello

Jeg har lavet noget godt - tror jeg... For nogle år siden var der en side (har glemt navnet nu), hvor man kunne lave sin egen Ignorabog. Den findes desværre ikke mere (mig bekendt). Jeg er også før faldet over en skabelon til publisher, men da jeg ikke har publisher og min skole ej heller, er det ikke en jeg har brugt. Så nu har jeg forsøgt at lave min egen bog - eller bøger.

Frøken Ignora og Vitello er nogle af de mest elskede bøger at arbejde med i indskolingen. Jeg håber, at Mister Georg kommer med i den pulje, for de bøger kan også på det varmeste anbefales. Ofte ender man ud i at eleverne skal lave deres egen historie. Jeg har et par gange haft elever i 3. klasse til at skrive deres egen bog om Vitello, og det har været et kæmpe succes. Sidst jeg gjorde det, lavede vi bøgerne i Explain Everything. Det fungerede super godt, men kan også virke en smule uoverskuelig, hvis man ikke har prøvet det før.

Så derfor - jeg har lavet bogskabeloner til Ignora, Mister Georg og Vitello, som jeg håber, at rigtig mange kan få glæde af. Der findes 3 versioner - til print (PDF), Google slides samt Powerpoint. I de 2 sidstnævnte er skrivefelter faste, men man kan selv ændre på farverne i bogen, så man kan få lige de farver, som eleverne gerne vil have. Når eleverne har færdigskrevet bøgerne, kan de selfølgelig printes, hvis man gerne vil det. I den printede version må man nøjes med den farve jeg har valgt.

På nedenstående video fortæller jeg lidt om de 3 versioner, og hvordan du arbejder med dem. Du finder skabelonerne på den nye fane Bogskabeloner.



Mangler du diverse skilte og ophæng i klassen, så kig forbi den nye fane jeg har lavet - Klar til nyt skoleår. Og vil du gerne have input til kalender og nyhedsbreve, så kig forbi Kalender og ugeplaner. Jeg har allerede fået flere positive tilbagemeldinger på både kalender og ugeplaner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar