User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

25 november 2019

Bevægelsesløb december

Det er ikke fordi jeg har fået mere tid, men jeg fik en ide i weekenden, som jeg blev nødt til at tage mig tid til at få lavet. Og så satser jeg på, at jeg vender stærkt tilbage i løbet af den næste måneds tid...

Forleden var jeg med i 1. klasse, hvor min kollega satte eleverne igang med et stafetløb, hvor de fandt bogstaver og herefter skulle prøve at lave ord. Den ide har jeg gået og tygget lidt på, så nu har jeg lavet en lignende aktivitet, men hvor de bogstaver eleverne finder skal laves til 4 juleord. Og så er spørgsmålet jo, om gruppen kan finde de 4 ord? Jeg har forsøgt at lave en udførlig vejledning, som jeg håber er til at forstå - det er svært at vide, om det mest er i mit hoved, at det giver mening. ;-)

Opgaven kan f.eks. bruges til en juleklippedag, hvor der lige skal ske noget andet eller måske sidste skoledag inden jul? Den kan selvfølgelig også blot bruges som en aktivitet en hvilken som helst dag i december. 

Der er lavet ord af forskellige sværhedsgrader, så der er ord der kan bruges i 1.-3. klasse (evt. 0. og 4. klasse også - kig på det og se om det kan bruges med dine elever).

Materialet kan findes på Jul under dagens dato.


1 kommentar:

  1. Det lyder som en super hyggelig ide. Tak for at du deler med os :)

    SvarSlet