mandag den 30. juli 2018

Et nyt skoleår venter

Jeg håber, at alle nyder den danske sommer, som for en gangs skyld har vist sig fra sin aller pæneste side i år! Jeg har tilbragt 2½ uge i USA, hvor den har stået på afslapning i stor stil. Jeps, du læste rigtig - afslapning. Jeg ved godt, at det lyder helt forkert, når man nu er rejst hele den lange vej, men det har en god forklaring. Jeg var for 20 år siden udvekslingsstudent i USA, og har været i USA for at besøge den familie jeg boede ved. Min værtssøster er desværre ramt af kræft og i kemobehandling, hvilket lægger en dæmper på aktivitetsniveauet. Vi var dog 1½ uge i Florida, hvor vi bl.a. besøgte Epcot, som er en del af Disney World. Kan helt bestemt anbefales! Og så fik jeg da også lige brugt lidt penge på at købe bøger, jeg måske kan bruge i min engelskundervisning - du kan se et billede af disse i min gruppe på facebook. (Købte også en ny kindle, men det siger vi ikke til nogen 😉) 

I løbet af næste uge begynder folk så småt på arbejde igen, og måske er flere allerede begyndte at tænke tanker omkring kommende skoleår, og hvad der skal gøres klar. 
Jeg har lavet et par nye filer, det kan være, at er noget imellem, som du kan bruge.

Opstart efter sommerferien? Måske kan du bruge mit forslag til at fortælle om sommerferien. Den findes i flere udgaver, også i sort/hvid - og enten med en palme eller en solbrille som illustration på siden. Du finder filen under 25/6-18 her.

I et tidligere indlæg samlede jeg et par forslag ift. plakater, navneskilte og piktogrammer - læs indlægget her. Hvis du har printet alfabetplakaterne i indlægget, har jeg netop lavet alfabetplancher, som du måske kan bruge (der er 2 forskellige filer). Kan f.eks. kopieres til hver enkelt elev. Du kan finde dem under 30/7-18 her
Under den 24/6-18 samme sted, har jeg desuden også lagt en fil med et bud på skriveunderlag. Jeg skrev lidt om det i et tidligere indlæg, som du kan læse her.

Har du brug for en ny kalender og kort der kan vise vejret? Så kig under 10/7-18 og 30/7-18 her, hvor du finder kort til at lave kalender og tale om dagens vejr. Kortene har samme størrelse og udtryk.Ingen kommentarer:

Send en kommentar