fredag den 25. marts 2016

Bogstavets navn og lyd

Jeg så lige et par blogs omkring bogstavernes navn og lyd og tænkte de sagtens kunne bruges her i DK uden de skulle oversættes. Man kan jo bruge dem på forskellige måder; sige bogstavets navn og lyd, sige lyden og et ord der starter med lyden, sige lyden og lave bevægelse/håndfornem (hvis man arbejder med disse), osv.

Link 1: Spillepladen findes nederst på siden (under billedet i sort/hvid). Man kan printe spillet i sort/hvid eller i farver. Man skal selv skrive bogstaverne på, dvs. man kan skrive lige nøjagtig de bogstaver på man pt. har fokus på. Blogskriveren anbefaler, at man ikke har fokus på for mange bogstaver af gangen, men holder sig til en 5-6 forskellige.

Link 2: Her er spillepladerne lavet på forhånd - men de er så fine, at jeg blev nødt til at dele dem her :-) Da det er de engelske bogstaver, skal man selvfølgelig være opmærksom på også at få lavet en spilleplade til æ, ø og å. Tryk på det store blå link (download here) nederst på siden og indskriv din mailadresse, så får du adgang til at hente spillepladerne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar