Pinterest ideer

Jeg falder tit over gode ideer på pinterest, som jeg umiddelbart tænker er nemt at bruge i undervisningen herhjemme uden at der skal laves det store forarbejde. Så tænkte jeg ville lave en fane dedikeret til disse gode ideer, hvor jeg nemt og hurtigt kan vise ideer, og I selv kan kigge videre på, hvis det har interesse.

Brug domino-brikker - eksemplet bruger det til at lave gange-stykker, men til 0.-1. klasse, kunne det sagtens være plus eller minus der var fokus. Brikkerne lægges op, to spillere vender en brik på samme tidspunkt - den der får det største tal vinder brikkerne. Egentlig tænker jeg man kunne spille det lidt a la krig... 
Klik på billedet for at komme til siden.

8/11-15
Er faldet over en hollandsk side...forstår ikke meget af det hollandske ;-), men billeder taler for sig selv. Klik på et billede, så åbnes det som en billedfil, og det burde være muligt at printe ud. Jeg er selv ret vild med nedenstående billede og tænker det måske vil være oplagt at have til at hænge i en 0. klasse. Du finder den hollandske side her.

2 kommentarer:

 1. Hejsa Susanne.
  Ved du, hvorvidt man kan printe fra pinterest?
  Og alle de spil du laver, primært til engelsk og dansk. Hvor forefindes skabelonerne? I så fald, vil jeg gerne lave lidt og dele dem med dig og alle andre? ;)

  Bh Kirstine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirstine
   Det er lidt forskelligt, hvorvidt du kan printe fra pinterest. Hvis det blot er et billede, dvs. du kan trykke på billedet uden at blive sendt videre til en anden side, så burde du kunne printe billedet ved at højreklikke - udskriv. Langt det meste på pinterest er jo links der fører videre til diverse blogs og hjemmesider. Du kan dog som regel gøre det, at du kan højreklikke på billedet og vælge gem som - herefter kan du gemme billedet i en mappe på din computer og så printe billedet ud efterfølgende.
   Ift. skabeloner til spillene til engelsk - så smid mig lige en besked til mig på susa2027@voes.dk, så vender vi den lige. Det kan kun lade sig gøre at dele en skabelon med dig, hvis du bruger google drev. Vil meget gerne sørge for at lægge dine ting ud, hvis det er :-)
   Mange hilsner
   Susanne

   Slet