Om mig

Mit navn er Susanne Christensen. Jeg blev færdig som lærer i 2005 og har siden da arbejdet i indskolingen. Jeg arbejder på Vejgaard Østre Skole i Aalborg. Jeg underviser pt. i dansk og engelsk, men har desuden også matematik og dansk som andetsprog som liniefag. 
Jeg har en stor interesse for IT og forsøger at inddrage it, når det er muligt - men ikke altid helt let, når man ikke har et device til rådighed hver dag...

Jeg har gennem de seneste måneder lavet en del materiale med inspiration fra Pinterest. Pinterest er helt genial, men pas på - det er en tidsrøver!! Jeg har delt mit materiale på skolekom og facebook i gruppen "For os der underviser i indskolingen". Da jeg indimellem får lavet meget materiale og jeg ikke vil spamme hverken gruppen eller facebook, er jeg kommet frem til, at jeg må forsøge mig med en blog, så må vi se, hvordan det kommer til at gå :-)

Jeg laver primært materiale til danskundervisningen i indskolingen, men indimellem sniger der sig også noget matematik ind...

Billeder findes primært på pixabay.com. Har også brugt mycutegraphics.com, www.clipartbest.com, samt enkelte gange google søgning (med fokus på billeder der må anvendes).

Alt mit materiale kan findes her, hvis man ikke vil kigge bloggen igennem.

Har man brug for at komme i kontakt med mig, kan jeg fanges på susa2027@voes.dkHvis du arbejder på en skole, som indrapporterer til Copy-Dan, 
så husk at indrapportere brugen af mine materialer, hvis du bruger dem i din klasse.

29 kommentarer:

 1. Du er dejlig en. Tak fordi du gør min og andres hverdag meget nemmere. Jeg håber at du fortsætter med dit vidunderlige arbejde. Mange menge tak

  SvarSlet
 2. sikke meget lækkert materiale - lige til at gå til! TAK

  SvarSlet
 3. Jeg er også fan, det er bare en fantastisk blog du har lavet, men noget super lækkert materiale. Love it!

  SvarSlet
 4. Tænk sig at du er i mit tema. Hvor er jeg heldig :-) Ses om lidt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde! Jeg er heldigvis lige så heldig at være i team med dig! :-)

   Slet
 5. Hvor er det skønt med sådan en blog!!!

  SvarSlet
 6. Super fin blog med masser af inspiration. Jeg arbejder i en 0.klasse og har stor glæde at det du ligger ud. Gode links mm. Kunne du lave en fane med gode hjemmesider adresser tænker www gratisskole.dk, 123skole.dk - børnehaveklasseleder.dk osv. Hilsen
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette
   Jeg overvejer det og ser, hvordan jeg kan gøre det - vil jo egentlig gerne have flere på banen så, hvor man selv kan tilføje gode links, så de ikke kun kommer fra mig ;-) Skriver ud på forsiden, hvis jeg bliver klogere på hvordan! :-)
   Glad for at høre tingene kan bruges!
   Mvh. Susanne

   Slet
 7. Hej Susanne
  Tak for god inspiration, jeg tror jeg vil vende tilbage til siden ofte :)
  Tina

  SvarSlet
 8. Kære Susanne
  Hvor er det nogle fine materialer, du laver. Stor tak for at lade os andre bruge :-)

  SvarSlet
 9. Kære Susanne
  Hvor er det nogle fine materialer, du laver. Stor tak for at lade os andre bruge :-)

  SvarSlet
 10. Hej Susanne
  Kan det passe, at jeg havde set noget super materiale til navneord/ordklasser? Jeg synes ikke at kunne lokalisere dette mere. Kan du hjælpe mig på vej?

  God dag
  Vh Bjarne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bjarne
   Jeg har vist ikke lavet så meget om ordklasser (indtil videre i hvert fald ;-) ). Jeg har lavet en farveopgave, som du kan finde under fanen Lidt af hvert (filen hedder farveopgaver), og så har jeg for nylig lavet ordkort, de ligger på fanen Ordarbejde.
   Jeg ved, at hender der har facebookgruppen Inspiration til undervisning i indskolingen lige har lagt nogle plancher ud omkring navneord, måske er det dem du tænker på?
   Mvh. Susanne

   Slet
 11. FANTASTISK blog du har her... Sikke dog et kæmpe arbejde, som du oveni købet deler ud af. TUSIND TAK. Din blog betyder for mig, at jeg altid har materiale til min 0.kl. og aldersintegreret klasse. Den største "udfordring" er at vælge, hvad jeg skal bruge ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne
   Tusind tak for de pæne ord! Så glad for at høre, at mine ting kan bruges rundt om :-) Men ja, der skal vælges og sorteres i det - det vil jeg også have svært ved :D
   Mange hilsner
   Susanne

   Slet
 12. Hold op det er en stor hjælp med din blog!! Det er dejligt med materialer som er nemme at gå til, fra nogle som har arbejdet med det igennem tiden :-) TAK
  Hilsen Anne

  SvarSlet
 13. Hej Susanne.
  Hvor er det en fed blog du har, det er lige det jeg har savnet. Via pinterest er der adgang til et utal af blogge, men det er jo altsammen på engelsk. Det går fint i matematik, men ikke i dansk. Så TAK for denne blog. Hvilken klasse er du dansklærer i?
  Det er overraskende så ens vi tænker i font og layout, men jeg er ingen it-nørd, så har svært ved at få ideerne ned i en opgave på papir, som du gør. Jeg er helt ny lærer, så jeg må lære det efterhånden.
  TAK til dig for at dele.
  Mange hilsner Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne
   Tak :-) Jeg er klasselærer i en 2. klasse, og har været i indskolingen i snart 11 år. Og blev netop grebet af pinterest og de mange fine opgaver, som jo ikke kunne bruges da det var på engelsk - og tja, så greb det om sig :-)
   Mange hilsner Susanne

   Slet
 14. Hej Susanne, fantastisk blog den her, hold op så mange gode sider, det er en meget stor hjælp og inspiration i dagligdagen. Tusind tak fordi vi må dele og bruge dit arbejde.
  Bedste hilsner
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte
   Tak skal du have!
   Mange hilsner
   Susanne

   Slet
 15. Hej Susanne
  Dine materialer er meget inspirerende. Hvilke programmer benytter du, når du skal sætte dine ideer smart og indbydende op?
  Mange hilsner
  Lisbeth Andersen, Odense

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Tak skal du have! :-)
   Bruger ikke nogle specielle programmer - stort set alt er lavet i google doc og google tegning, og så sidder jeg blot og leger med det. :-)
   Mange hilsner
   Susanne

   Slet
 16. Hej :)

  Er lige faldet over din blog, whauu hvor er den fantastisk, hvad mere kan man ønske sig i en stresset og travl hverdag. Har lige siddet og komponeret en fagtekst skabelon og ledte efter sider med skrivehuset, og så fandt jeg guld... :)Tak

  SvarSlet
 17. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 18. Hej Susanne.
  Mange tak for en fantastisk blog. Du laver rigtig meget godt, vi lige kan nuppe og bruge. Jeg bliver også meget inspireret og laver selv lidt forskelligt. Jeg har for nylig set du skrev, hvorfra du havde skriften, men kan ikke finde det igen. Var det muligt du ville skrive det her?
  Venlig hilsen Beate

  SvarSlet