Lisettes fane :-)

På facebookgruppen "For os der underviser i indskolingen" kan man møde Lisette Jørgensen som bidrager med forskelligt input. Jeg har lavet en aftale med Lisette om, at jeg gerne vil lægge hendes materialer ud her på bloggen. I første omgang får Lisettes materialer sin helt egen fane - hen af vejen kan det være hendes materialer finder sted til nogle af de andre faner. Jeg gør selvfølgelig opmærksom på det, hvis jeg på de andre faner lægger nogle af Lisettes ting ud.
Her kommer i første omgang et græskarforløb til inspiration.

Græskar ugeplan (forløbet)

Vi undersøger græskar (opgave)


Græskar livscyklus (eng)

Græskar sanser (eng)

22/2-16: Om solsystemet - kan bruges i N/T eller måske understøttende undervisning. Filerne findes også i tidligere nævnte facebookgruppe.
Planeter - male/læsebog
Stjernekikkert - skriv om en planet
Sy et stjernekort


25/4-16: Materiale til filmen Inderst inde kan ses HER.

9/11-17: Bogstavhjul; brug en clips og en blyant. Blyanten sættes i clipsen midt i cirklen. Sæt clipsen i gang med at spinne rundt på hjulet. Og mon så ikke det giver sig selv, når I ser opgaven :-)
Bogstavhjul

3 kommentarer:

 1. Jeg vil rigtig gerne lave et forløb omkring trivsel med udgangspunkt i filmen inders inde. Jeg har set de materialer som ligger her, som er rigtig fine, dem vil jeg helt sikkert bruge. Men ved du om der findes et konkret undervisningsforløb som tager udgangspunkt i filmen?
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene
   Jeg har ikke selv arbejdet med filmen, og ved derfor ikke, om der ligger et helt forløb - men kender du siden "For os der underviser i indskolingen"? Hvis du er medlem af denne gruppe, ligger der forskellige ideer og filer til brug ved filmen. Jeg har forsøgt mig med at lave en søgning, og om alt går vel, vil du kunne trykke på den og få alle de opslag, som har noget med "Inderst inde". Er du ikke medlem af gruppen, kan jeg kun anbefale den!
   https://www.facebook.com/groups/122118641276468/search/?query=%22Inderst%20inde%22
   Mange hilsner
   Susanne

   Slet
  2. NB. Jeg er ikke sikker på, at du kan bruge linket via app på telefon/tablet.

   Slet