Links

Indimellem falder jeg over en blog-post fra især USA med mange spændende ideer på... Jeg vil forsøge indimellem at dele nogle af dem her, måske de kan inspirere andre.
Derudover vil jeg selvfølgelig også henvise til andre spændende links jeg falder over :-)

På http://playfullearning.net/2013/08/raising-a-boy-who-loves-to-write/ har jeg fundet en skabelon til forskellige tegneserier - måske det lige er noget for drengene? Selve skabelonerne til tegneserien finder i HER.

7/11-15
Jeg er faldet over et par sider med nogle 'bevægelses-kort' - eller rettere er det ikke bevægelse, men mere en form for statue-kort. Jeg har ikke helt bestluttet mig for, hvordan de kan bruges, men tænker måske kunne inddrages i en form for spil. Jeg har fundet 3 forskellige sider, de to af dem minder lidt om hinanden, den sidste kan bruges som en terning man slår med.
1: http://childhood101.com/2012/02/making-body-shapes-with-printable-body-shape-cards/ - klik på billederne på siden, så kommer de frem i PDF. Der er tre billeder i alt, dvs. 12 kort

2: http://www.artiealmeida.com/resources/Statues.pdf - 12 kort i det hele. Linket er oprindelig fundet på: http://makemomentsmatter.weebly.com/downloads.html (scroll ned til movements)

3: Do as I'm doing dice: http://susanfitchdesign.blogspot.dk/2013/08/do-as-im-doing-dice.html

9/11-15: 6 små jule-figurer som kan laves som puslespil eller som mix på kryds og tværs. Hvis man bruger dem i 1.-2. klasse, kunne man lade eleverne skrive om de 'nye væsner' der bliver lavet. http://www.itsybitsyfun.com/printable-christmas-puzzles.html#_a5y_p=2881112

9/12-15: En bruger af bloggen har opfordret til at lave en liste med gode links, men det er langt fra noget jeg selv kan klare, da det kræver jeres gode ideer :-) Jeg har derfor lavet et dokument, hvor alle har skriveadgang. Kender du et godt link, så skriv det på listen så andre kan få glæde af det. Jeg skal nok holde øje med listen, for når alle har adgang til at redigere, kan der jo hurtigt ske ting og sager :-)
Du finder listen, så du kan skrive i den HER.

28/12-15: Peter Boyford laver nogle super fine små film til brug i matematikundervisningen - måske de kan bruges i understøttende undervisning?? Se filmene på Peters youtube kanal HER.

7/2-16: Siden HER kommer med forslag til forskellige bræt-spil. Så er det bare med at være kreativ og selv komme på et par ideer til spil. F.eks. placere ? forskellige steder på pladen, og når man lander på et ? skal man tage et kort med et spørgsmål eller en opgave på.
Og så lige et link til en anden side med et enkelt bræt-spil på - den er med stiger og slanger som eleverne kender fra mine spil med stiger og slanger. Kig HER.


August 2016: lyttilhistorier.blogspot.dk - samling af f.eks. lydbøger mv. fra youtube der kan anvendes enten individuelt eller på interaktiv tavle.

21/8-16: Link til tpt, hvor man kan (gratis) kan downloade en fil, der kan bruges til at lave en ordvæg. 
Til ordvæg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar