User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

28 april 2019

Lidt flere opgaver til morgenmappe

Så fik jeg lavet 18 opgaver mere til morgenmapperne - så nu er der et total 55 opgaver. Så er der da lidt at begynde med ;-) Jeg håber fortsat, at få lavet flere, så de kommer forhåbentlig drypvis de næste måneder. Opgaverne finder du på Lidt af hvert, hvor du også finder de første opgaver.



Det er lidt vildt at tænke på, at der nu kun er 9 uger tilbage af dette skoleår. Jeg synes tiden er fløjet afsted. Jeg tror, at det med at have 2 meget forskellige arbejde (skole og CFU) får tiden til at gå ekstremt hurtigt. Men hvor er det også fedt - jeg er så glad for at jeg fik muligheden. Jeg har nu været på CFU i lidt over et år, og der er ikke 2 dage der er ens - dagene byder på lidt af hvert. 

I løbet af maj og juni laver jeg et par indlæg som sidste år med gode ideer til litteratur osv. Jeg har også planer om at skrive lidt omkring det at starte 1. klasse - jeg har en kollega som for første gang skal starte 1. klasse, efter at have været på mellemtrinnet i mange år, og jeg har lovet at give hende lidt input. Så jeg vil forsøge at se, om jeg ikke kan få skrevet lidt ned om dette - jeg har skrevet om det før, så det vil jeg også forsøge at inddrage.

Jeg går næste skoleår en lille smule ned i tid, ikke meget, men nok til at jeg forhåbentlig får frigjort en eftermiddag om ugen, hvor jeg kan lave materialer. Jeg får ikke lavet så meget for tiden, da jeg er blevet for nærig med mine aftener og weekender ;-) Jeg tænker, at det bliver lidt anderledes, hvis jeg har en fornemmelse af, at jeg kan bruge dagstimer på mine ting. Vi får se! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar