User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

12 december 2018

Nytår - og en app

Om en god uges tid går skolerne på juleferie, og den er helt sikkert velfortjent rundt omkring! Jeg har det lige nu sådan, at jeg synes det er lidt vildt, at det snart er jul - det er ikke helt så nemt at komme i julestemning, når det blot er lidt gråt og trist og kun koldt indimellem. Håber der snart kommer lidt frost og evt. noget sne, så man rigtig kan komme i stemning.

Pga. juleferie gør mange jo klar til de første dage i det nye år her inden ferien. Jeg har været omkring min side med nytår, og har opdateret de par filer der kan opdateres. Der er bl.a. indhold til den foldebog, som Carina og Malene fra gruppen "Foldebøger i undervisningen" lavede for et par år siden. I filen er der link til videoen de lavede, så man kan se, hvordan man laver foldebogen. Den er ret fin og overskuelig. 

Der er sikkert også et par filer på Jul, som kan bruges i januar. F.eks. skriveskabelonen om "Det bedste ved vinter...." eller "Det bedste ved varm kakao..." (som findes under datoen 13/11-16).

Og så en app anbefaling, måske til jeres eget barn. Jeg faldt over app'en Wonderscope til ipad, som er ArgumentedReality. Den er super sød. Den er (desværre) på engelsk, så ikke egnet til indskolingen, men tænker umiddelbart et sted på mellemtrinnet. Den kan helt sikkert være sjov at bruge i skolen, men anbefalingen her er til jer privat. Hvis I har et barn i den alder, så prøv den! Der er pt. 3 verdener i bogen, jeg har prøvet den første, som er gratis - de to andre skal man købe, og dem har jeg ikke afprøvet endnu. Jeg var altså underholdt, og synes den er rigtig godt lavet ift. interaktionen med brugeren.

2 kommentarer:

  1. Tak for de gode ideer. Har du mon mulighed for at opdatere de to ark til foldebogen med nyt årstal? Der står 2016, og det går jo ikke.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Eva
      Det er skam allerede lagt ud - derfor indlægget her :-) Hvis du kigger på fanen Nytår, finder du nederst input til foldebogen, der kan bruges i år. Der er ikke lagt billede op - der er blot et link under 11/12-18, hvor der står "Input til foldebog om nytår 2018-2019".
      Mvh. Susanne

      Slet