User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

23 september 2018

Lidt om efterår + lidt om AppWriter

Så blev det efterår, og jeg så på facebook, at der var nogle der efterspurgte materialer til efterår. Jeg har prøvet med et bud, måske kan det bruges.

Jeg har lavet en "Vi lærer ord - efterår" samt en "Bog om efterår". De kan bruges sammen eller hver for sig. For en uges tid siden lavede jeg alfabetet, som jeg satte ind i et græskar, det er også lidt et efterårstema. Måske kan man bruge disse græskar til at stave nogle af efterårsordene med? Der er i hvert fald mange muligheder. Græskarrene findes med både det store og lille alfabet samt tallene fra 1-20. Alle tre dele findes på fanen "Emner".





Jeg tror ikke jeg skrev ud om det, men tidligere i august har jeg også lavet et "mix'n'match" med rhymes til engelsk. Jeg har brugt det i en 2. klasse, da vi har haft et emne om rhymes. Det findes selvfølgelig på fanen "Engelsk".

Lige for tiden bruger jeg lidt krudt på at arbejde i Book Creator, fordi der simpelthen er så mange fede muligheder! Jeg har bl.a. lavet bøger, som jeg har brugt i min undervisning i engelsk i både 1. og 2. klasse - et kæmpe hit på begge årgange, så det skal jeg helt sikkert have lavet lidt mere af. Hvis I ikke har set dem, så kig forbi min blog "IT i indskolingen".

Denne blog henvender sig jo primært til indskolingsfolk, men måske arbejder nogle af jer med ordblinde/læse- og skrivesvage elever, eller kender nogle der gør. Bruger I AppWriter, har jeg lavet et google site, som er henvendt til elever, forældre og personale på min skole, men andre kan helt sikkert også få glæde af det, så jeg har delt den rundt omkring på de sociale medier. I er velkommen til at kigge forbi, samt dele linket videre - http://sites.google.com/voes.dk/itvoes