onsdag den 9. august 2017

Klar til 1. skoledag!

Pyha jeg synes, at jeg at har løbet stærkt disse dage!! Vi startede på skolen i mandags, og vi har været heldige kun at have to fællesmøder, hvilket har givet tid til masser af planlægning. Eller, planlægning er måske så meget sagt - mine teamkollegaer og jeg har gjort klar til vores kommende 1. klasser. Jeg troede egentlig, at jeg var ret godt med, for nu har vi efterhånden prøvet det nogle gange. Men tiden flyver simpelthen bare af sted. I dag blev det så endelig tid til at komme i klassen og få den gjort klar, dvs. sat plakater mv. op på væggene, gjort bordene klar, ordne reol, fikse blyanter mv., og så alle de mange andre ting som gør, at tiden den bare ryger. Jeg var færdig kl. 17 - kl. 17 blev der sagt! Men, jeg nåede alt det jeg ville :-) Der er fortsat nogle ting, som jeg mangler, men det må vente og komme op i løbet af de kommende uger - det går nok også! (Og i morgen når jeg er færdig med min undervisning, må jeg hellere kigge lidt på mine it-opgaver på skolen, som er blevet forsømt disse dage...)
Hvis I følger min blog igennem min facebookgruppe (https://www.facebook.com/groups/1315739871789787/), så lægger jeg lidt flere billeder ind af min klasse der. En del af de ting som er hængt op på rundt omkring, er ikke mine egne ting. Jeg kan ikke helt løfte sløret for, hvor det kommer fra, men jeg lover, at så snart jeg kan, så laver jeg et indlæg om det. En af de ting jeg helt sikkert skal have lavet og hængt op i klassen er mine alfabetplakater, men kunne simpelthen ikke nå det.
Jeg ved, at hos nogle er børnene startet i dag, hos andre kommer de i morgen (f.eks. hos os) og andre igen først på mandag. Jeg vil blot ønske jer alle en rigtig god opstart! ;-)


4 kommentarer:

 1. Jeg elsker at læse dine tanker og om dine ideer til din undervisning. Tusind tak for at du deler med os alle!

  Men hvad er det for et første skoledagshæfte, du har liggende på bordene? Det ser spændende ud... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Benita :-)
   Hæftet på bordet er fra et 'projekt' jeg har en lillefinger med i. Jeg skal nok give besked ud, når jeg kan pege jer i den rigtige retning! ;-)

   Slet
 2. Hej Susanne
  Mener at have set et brev til forældre om læsning. Hvor er det nu jeg finder det?
  vh
  Marianne Bonde

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne
   Hvis du mener mit forældrebrev ift vores læsemapper, finder du det på fanen "Lidt af hvert" under datoen 27/6-2017. Se evt indlægget fra sidst i juni om det (http://indskoling.blogspot.dk/2017/06/lseseddel.html).
   Mvh. Susanne

   Slet