User-agent: Mediapartners-Google Disallow: User-agent: * Disallow: /search Allow: / Sitemap: https://indskoling.blogspot.com/sitemap.xml

27 juni 2017

Læseseddel

Jeg lovede, at smide vores læseseddel ud til jer, når jeg fik den gravet frem. Mine kollegaer og jeg sad og lavede læsemapper i dag, og den var langt væk. Heldigvis kunne en af dem huske, at jeg havde den i min mailboks på skolekom - skisme godt jeg aldrig sletter noget; den er helt tilbage fra 2011 :-D Nå, men filen blev fundet og fluks smidt ind i vores google drev. Og nu ryger den så ud her, så er jeg forhåbentlig sikker på ikke at glemme den igen. Brug den som inspiration til jeres egen læseseddel.

Vi har lavet mapperne klar. Sedlen til forældrene samt en kopi af mini-strategiarket med læseuglerne er lagt i en plastiklomme forrest i mappen. Lige bag ved plastiklommen har vi sat sedlen, hvor eleverne skal notere deres læste bøger. Jeg har lavet en fil med et par forskellige forslag, det er side 1, vi har sat i mappen. Og så er det ellers bare med at få en bog i plastiklommen, så er mappen klar!

Begge filer findes pt. nederst på fanen "Lidt af hvert" under datoen 27/6-2017.


1 kommentar:

  1. Sikken en skøn læseseddel, jeg har desværre svært ved at åbne den hele, ville så gerne inspireres af hvad du skriver, så jeg kan klæde "mine forældre" lige så godt på.

    SvarSlet