søndag den 18. december 2016

Skrivesider til nytår

Husk, at der på fanen nytår findes et par skrivesider som man kan bruge enten en af de sidste dage inden juleferien, eller når skolen starter igen i januar. Jeg har netop opdateret den ene af filerne, så den er klar til 2017, de andre burde fortsat kunne bruges (dog minus den første side i den ene af filerne ;-) ).


5 kommentarer:

 1. Jeg er STOR fan af denne side og alle dine fantastiske sager - stor ROS og TAK til dig :-)
  jeg kan dog ikke finde den skriveside 2017 med mål...er det mon mig der gør noget forkert???

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia
   Tak :-) Der var åbenbart sket noget med linket på siden, det skulle virke nu ;-) så ind på fanen nytår, så kører det forhåbentlig!
   Mvh. Susanne

   Slet
 2. Hej Susanne
  Hvilket program benytter du til at lave dine ting i? Jeg kunne godt tænke mig at få nogle af mine ideer til at se godt ud layoutmæssigt.
  Mvh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Jeg arbejder på en google skole, så alt hvad jeg laver er lavet i google doc og google tegning. Dvs., når jeg er i dokument bruger jeg indsæt - tegning og laver de ting jeg gerne vil og indsætter i dokumentet. Og så er det bare at lege lidt med skrifttyper osv. :-)
   Mvh. Susanne

   Slet
 3. Tak skal du have :-)
  Sådan rent organisatorisk,har du så skabeloner liggende, så du lige kan hive f.eks. terninger ind fra et andet dokument, når du skal lave en ny opgave med disse?
  Jeg synes, det er lidt svært, når man f.eks. skal lave noget med kolonner. F.eks. arbejder jeg for tiden meget med at lave forskellige foldebøger, og der er det jo vigtigt, at de enkelte rubrikker sidder lige i skabet.
  Inden jeg så dit foldeark til øveord, havde jeg lavet et i hånden, og det tager jo alt, alt for lang tid.
  Jeg kunne godt tænke mig at lave et diktatark med plads til ti øveord i A3-størrelse, men jeg synes, det er svært at placere de enkelte skriverubrikker korrekt. Øvelse gør mester, tænker jeg...Eller er der nogle gode fif til dette?
  Tak for en inspirerende blog.
  Med venlig hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet